= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


14 november 2014

Japanse smartphonezombies richten ravage aan op straatRond Shibuya, één van de drukste stations van Tokio, zie je ze massaal over straat schuifelen. De zogeheten smartphonezombies, verdiept in hun telefoon. In steden als Londen, New York, Hong Kong en Tokio gaat het steeds vaker fout. Gezombificeerde winkelaars zitten aan hun telefoonscherm gekluisterd.
Meer dan de helft van alle Japanners heeft inmiddels een smartphone. Het percentage stijgt snel, met name onder kinderen. De Japanse telecomgigant NTT Docomo zegt dat een voetvanger die naar het scherm van zijn of haar smartphone staart maar vijf procent ziet van wat de ogen normaal gesproken zouden opvangen.


De helft van de 56 lichamen die bij de piek van een onlangs uitgebarsten vulkaan zijn gevonden, had mobieltjes in de hand met daarop foto’s van de dodelijke lava en as, zo meldden Japanse media. Ze vonden het delen van de foto’s op de sociale media kennelijk belangrijker dan het vinden van een veilig heenkomen.
In Washington en de Chinese stad Chongqing is al een speciaal voetpad aangelegd voor mensen die zich niet kunnen losrukken van hun telefoon. Op het pad staat in het Chinees en het Engels aangegeven dat de strook speciaal bedoeld is voor telefoongebruikers. Aan het begin van de strook staat een bord met instructies.

In de metro van Hong Kong worden mensen al via intercoms gewaarschuwd dat ze op het punt staan een roltrap te betreden. In de staat New York is zelfs een wetsvoorstel ingediend om het gebruik van elektronische apparaten bij het oversteken van de weg te verbieden.
NTT Docomo zegt dat de smartphonezombies in Tokio nog geen helm hoeven te dragen, maar sluit niet uit dat het in de toekomst nodig zal zijn.

Bron:  http://www.ninefornews.nl/japanse-smartphonezombies-richten-ravage-aan-op-straat/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =