= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


19 september 2021

Het overlegcomité: poppenkast, discriminatie en segregatie

 


De hoofdacteurs in de plandemie hebben hun toneeltje nog eens mogen opvoeren. Een overlegcomité waar de specialisten rond tafel gaan zitten om maatregelen te nemen in het voordeel van de bevolking. Enfin, dat is toch wat het zou moeten zijn. In realiteit één groot theaterstuk om voor de zoveelste keer de bevolking tegen elkaar op te zetten.

Deze epidemie is vandaag een epidemie aan het worden van de niet gevaccineerden. Onze intensieve zorgen zijn eigenlijk vandaag een verzamelplaats aan het worden van mensen die niet gevaccineerd zijn. En dat kunnen we als samenleving niet aanvaarden! We kunnen als samenleving niet aanvaarden dat mensen de keuze maken om andere mensen in gevaar te brengen. Dat is het recht dat niemand heeft. Niemand heeft het recht andere mensen in gevaar te brengen. De vaccins zijn veilig….

Leugen, leugens en nog meer leugens.

Meer dan 84% van de volwassen bevolking is volledig gevaccineerd. Hoe zit het met de groepsimmuniteit vanaf 70%? Als meer dan 84% van de volwassen bevolking gevaccineerd is en het vaccin werkt, waarom zijn dan de niet gevaccineerden gevaarlijk? Alle ouderen en risicopatiënten zijn dubbel gevaccineerd en krijgen binnenkort nog een booster. Waarom liggen er vandaag (met een vaccinatiegraad van +84%) dan bijna 3X zoveel mensen op intensieve zorgen dan vorig jaar toen nog niemand gevaccineerd was (Sciensano: 74 vs. 218).

Dat er enkel niet gevaccineerden in het ziekenhuis liggen is een pertinente leugen. Zelfs de msm kan er niet meer buiten: ook in de msm media lees je regelmatig van een nieuwe uitbraak van covid in bv. rusthuizen waar iedereen gevaccineerd is. In landen als IJsland, Gibraltar en Israël waar ze met nog een hogere vaccinatiegraad zitten, liggen de ziekenhuizen opnieuw vol. In Israël gaan ze nu al aan de 4de prik beginnen. En allemaal omdat de vaccins zo goed werken….

Persoonlijk hebben we na 1,5 in onze omgeving nauwelijks weet van mensen die covid gehad hebben. We kennen niemand die daaraan gestorven is. Ondertussen wel weet van meerdere mensen met gezondheidsproblemen nadat ze hun prik gaan halen zijn.

Dat de prik veilig is, is pure propaganda. Officiële cijfers van de VAERS tonen net aan dat er in 2021 meer mensen gestorven zijn door vaccinatieschade dan alle andere jaren voordien samen. In Europa gaat de situatie niet anders zijn.

We hebben niet het recht om iemand anders in gevaar te brengen. Als het vaccin werkt, brengt u niemand in gevaar door u niet te laten vaccineren!!! Je laat u ook niet vaccineren voor een ander. Mensen laten zich vaccineren om op reis te mogen gaan en om aan geen andere verplichtingen onderworpen te worden. Big pharma is vrijgesteld van aansprakelijkheid, de overheid is vrijgesteld, dokters, verplegers, apothekers,… Niemand is dus verantwoordelijk, maar als je het vaccin niet neemt bent je onverantwoordelijk.

Zoals met al de rest in de media was dit overlegcomité dus pure propaganda en segregatie:

Een premier die trouw gezworen heeft aan de grondwet overtreedt hier art. 10 en art. 11: alle Belgen zijn gelijk voor de wet, geen discriminatie. Die sprak hier over de niet gevaccineerden. Volgens sommige bronnen liggen de ziekenhuizen vol met allochtonen. Stel eens voor dat die zou gesproken hebben over kleurlingen. Dan was vandaag de regering gevallen.
De premier gebruikt alle drukkingsmiddelen om ervoor te zorgen dat mensen zich laten inspuiten met een experimentele gentherapie: dit druist volledig in tegen de code van Neurenberg
Wat leren we nog uit dit overlegcomité:

Nachtclubs mogen open mits gebruikt te maken van het Covid Safe Ticket: iemand de toegang weigeren op basis van zijn vaccinatiestatus is discriminatie. Bovendien hebben de nachtclubeigenaars helemaal niet de machtiging om naar uw vaccinatiestatus te vragen. Nog erger is dat de regering hier de verantwoordelijkheid legt bij deze eigenaars. De regering verplicht deze eigenaars dus om de wet te overtreden. Doen ze dat niet, worden ze beboet.
Gewesten kunnen kiezen om de versoepelingen niet door te voeren of kunnen strengere maatregelen hanteren: ALLE BELGEN ZIJN GELIJK VOOR DE WET!!! Maakt dus niet uit waar u woont of wat daar de vaccinatiegraad is.
Dan moeten we ook geen extra uitleg meer geven bij het Covid Safe Ticket dat in Brussel zal gebruikt worden. Volledig ongrondwettelijk!!!

Heeft dit nog iets te maken met onze gezondheid? Natuurlijk niet, zelfs de media schrijven dit open en bloot: het covid safe ticket dient enkel en alleen voor een hogere vaccinatiegraad. U niet laten inspuiten met een experimenteel vaccin? Ok, dan beperken we uw vrijheid.

In Vlaanderen zijn de mensen heel gehoorzaam geweest. Mensen hebben mooi naar onze nepregering geluisterd, zijn mooi hun spuitje gaan halen dus die moeten beloond worden: hoera, binnenkort mogen we onze muilkorf achterwege laten. Als u denkt dat dit een geschenk is? Het is een vergiftigd geschenk.

Laten we eens een kleine voorspelling doen… Als je weet wat het plan is, is het ook niet moeilijk om de toekomst te voorspellen. Het einddoel is een vaccinatiegraad van 100%. Dat kunnen ze natuurlijk niet van vandaag op morgen, dat doen ze stapje per stapje. Op dit ogenblik was het de tijd rijp om de bevolking weer net ietsje meer vrijheid te gunnen om dan de vijs terug wat verder aan te vijzen.

Vanaf 1 oktober mag het slavenmasker weg. Als we nu naar de cijfers van Sciensano gaan kijken zien we vorig jaar vanaf begin oktober een piek in het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens. Is niet enkel vorig jaar, maar een jaarlijks terugkerend fenomeen als terug de griep en de luchtwegeninfectie in het land zijn. Wat gaat er dit jaar gebeuren denkt u? Hoort u de experten binnen een paar weken al “zie je wel dat het nog te vlug was om de regels zo te versoepelen en om de mondmaskers achterwege te laten”. Dit zal ook het moment zijn dat we terug gemuilkorfd worden en dat het covid safe ticket dat enkel in Brussel geldt, zal uitgerold worden in Vlaanderen. Net zoals in Brussel in het begin enkel in de horeca, evenementensector, cinema’s,… Om nadien nog uit te breiden naar andere sectoren.

We zitten al 1,5 jaar in de slechtste B film ooit. Australië kan je zelfs geen dictatuur meer noemen dat is een tirannie. Biden wil 100 miljoen Amerikanen verplichten om zich te laten vaccineren. In Italië besliste de overheid dat iedereen die werkt (overheid, privé) zich moet laten vaccineren. Blijf a.u.b. niet in de veronderstelling dat dit niet gaat komen hier in België. Kan zijn dat onze voorspelling van hierboven met een paar maanden vertraging ingevoerd wordt, maar komen zal het.

We zijn bij wakkernieuws altijd vrij passief gebleven. We hebben u in de mate van het mogelijke geïnformeerd. Maar de tijd om naast de zijlijn te blijven zitten is afgelopen. Het is de hoogste tijd dat we onze rechten gaan afdwingen. Als we dat niet gaan doen, hebben we binnenkort geen rechten meer hebben.

Het heeft geen zin meer om te schrijven over de zoveelste studie die aantoont dat de maatregelen niet werken of het zoveelste interview met een dokter die waarschuwt voor de gevaren van de vaccinatie. Al wat kan gezegd worden is gezegd. Het is tijd voor actie. We hebben daar al een aantal artikels over geschreven. In de volgende artikels komen we daarop terug en gaan we u haarfijn uitleggen hoe de “matrix” in elkaar zit, wat uw rechten zijn en hoe u deze kan afdwingen. Wij hebben nooit onze machtiging gegeven om ons te laten besturen. De overheid die voor zijn burgers werkt, is nu een oorlog tegen zijn burgers bezig. Alle nationale en internationale verdragen worden overtreden. De rechtbanken die zijn volledig corrupt en spelen het spelletje mee. Het enige wat nog overblijft is op grote schaal burgerlijke ongehoorzaamheid en het systeem tegen zichzelf gebruiken om uw rechten en vrijheden af te dwingen.

 

Bron:  https://wakkernieuws.be/wakkere-maatschappij/het-overlegcomite-poppenkast-discriminatie-en-segregatie/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten