= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


28 oktober 2010

Haal 7 december 2010 al uw geld van de bank


De protestacties in Frankrijk zullen inmiddels - ondanks uitgebreide pogingen van de Westerse media er zo min mogelijk aandacht aan te besteden - bij iedereen wel bekend zijn. Omdat de Franse regering van Nicolas Sarkozy echter helemaal geen gehoor geeft aan de wens van de overgrote meerderheid van de Franse bevolking (70% van de Fransen steunt de protesten) komen drie Franse activisten met een nieuw plan.

Het plan berust op de aanname dat regeringen geleid worden door banken en multinationals, en daarom moeten de protesten zich richten op die banken en multinationals. Dan wordt er wellicht wel naar hen geluisterd.

Daarom wordt er opgeroepen op 7 december 2010 zoveel mogelijk uw geld van de bank te halen en uw bankrekening op te zeggen.

Het Franse initiatief vindt inmiddels ook in andere landen navolging. De tegenstanders van het project Stuttgart21 ondersteunen de actie in Duitsland, onder de naam 'Schwaben-Bankenstreich' en ook in Italië zijn inmiddels initiatieven op touw gezet om mensen op te roepen de banken pijn te doen.

Wat doen de Lage Landen?

***

Bron: http://www.zonnewind.be/economie/banken/bankrun-7-12-2010-7-december-2010.shtml

Geen opmerkingen:

Een reactie posten