= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


30 oktober 2010

VN erkent chemtrails en besluit tot wereldwijde stop op klimaatbeïnvloeding



Tot nu toe vrijwel altijd afgedaan als gewone uitlaatgassen (contrails), maar nu blijkt het veelal toch écht om chemtrails te gaan.


Jarenlang werden ze voor gek uitgemaakt: mensen die beweerden dat overheden over de hele wereld in het geheim met vliegtuigen chemische stoffen in de atmosfeer sproeien om zo het klimaat te beïnvloeden. De urenlang zichtbare strepen die deze toestellen achterlaten worden door hen daarom 'chemtrails' genoemd. Onzin, zeggen wetenschappers en veel anderen; het zou hier slechts om normale uitlaatgassen gaan. Nu blijkt echter dat het wel degelijk 'chemtrails' zijn, omdat op een VN-conferentie in de Japanse stad Nagoya het bestaan ervan is toegegeven. (1)


Het besluit om voorlopig te stoppen met het door onder andere chemtrails proberen te beïnvloeden van het wereldwijde klimaat werd genomen op de 10e VN-top over het Biodiversiteitsverdrag (CBD) (4)*, dat in 1992 door 187 landen werd ondertekend en waarin ieder lid beloofde om de in eigen land én de in de Derde Wereldlanden voorkomende soorten en ecosystemen zo goed mogelijk te beschermen. Na jarenlang mislukte experimenten te hebben verricht zijn officials -waaronder 110 Milieuministers- uit bijna 200 landen tot de conclusie gekomen dat de risico's van het proberen te beïnvloeden van het klimaat te groot zijn om mee verder te gaan. (2)

Het nieuwe akkoord is een uitbreiding van het in 2008 genomen besluit om te stoppen met het experimenteren met het opslaan van Co2 uit de atmosfeer in oceanen door het verspreiden van voedingsstoffen over het wateroppervlak. Daarna werd de aandacht vooral gericht op experimenten waarmee door middel van het sproeien van chemische stoffen in de atmosfeer de zonnestraling gedeeltelijk zou kunnen worden afgeweerd (Solar Radiation Management), om zo de veronderstelde opwarming van het klimaat te verminderen.
Deze experimenten werden echter vooral gebaseerd op theorieën van een beperkt aantal wetenschappers uit een gering aantal landen. De VN heeft nu besloten dat geo-engineering -oftewel het 'knoeien' met het klimaat en de biodiversiteit- te belangrijk is en te veel risico's met zich meebrengt om aan slechts enkele wetenschappers en landen over te laten. Pat Mooney, directeur van de ETC Group -een internationale stichting die zich onder andere inzet voor de bescherming van de landbouw biodiversiteit en voedselveiligheid- juicht het besluit van de VN toe en noemt het een 'overwinning van het gezonde verstand en een voorzorgsmaatregel.' (3)

Neth Dano, afgevaardigde van de ETC-Group op de Filippijnen, vindt het besluit desondanks niet perfect. 'Sommige delegaties zijn begrijpelijkerwijs bezorgd dat de voorlopige definitie van geo-engineering te smal is, omdat Co2-opvang en -opslag er niet bij inbegrepen zit... Maar technische ingrepen in het klimaat staan nu wel vast op de VN-agenda, wat in de aanloop naar de 20e Earth Summit (VN Conferentie Milieu en Ontwikkeling in 2012 in Rio de Janeiro) zal leiden tot belangrijke debatten. Een verandering is in dat opzicht natuurlijk essentieel, en geo-engineering is duidelijk niet de weg die we moeten gaan.'
In het rapport 'Geopiracy' verzet de ETC-Group zich tegen diverse technieken waarmee geprobeerd wordt het klimaat te beïnvloeden, waaronder het veranderen van het weer (HAARP), cloud whitening en cloud seeding (chemtrails) en kunstmatige vulkaanuitbarstingen die zonverduisterende asdeeltjes in de atmosfeer brengen. Ook wordt uit de doeken gedaan welke rol het militair-industriële complex (MIC) hierbij vervult.

Los van het feit dat Global Warming inmiddels uiterst omstreden en volgens velen ontmaskerd is als pure fraude, blijken nu ook de jarenlang in het geheim uitgevoerde risicovolle experimenten met onder andere chemtrails om de veronderstelde opwarming van de Aarde tegen te gaan niet te werken. Vooral op het alternatieve internet wordt daarom al langere tijd gedacht dat het sproeien van chemische stoffen met daarin torenhoge concentraties zware metalen eigenlijk bedoeld is om de bevolking ziek, zwak en weerloos te maken, zodat er straks zo min mogelijk verzet is als de Nieuwe Wereld Orde wordt ingevoerd. In datzelfde kader zouden chemtrails eveneens onderdeel zijn van plannen om de wereldbevolking fors te reduceren.

Bron: http://xandernieuws.punt.nl/?id=608321&r=1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten