= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


13 juni 2011

Bovendien: Het Huis op een Rots gebouwd, interview met Marcel Messing


De meeste mensen kennen Marcel Messing inmiddels wel, een vrijdenker die durft te zeggen wat hij denkt. Zijn achtergrond biedt hem een schat aan directe kennis waarmee hij zaken duidelijker kan maken dan menigeen. Dit interview gaf Marcel Messing na een lezing in het Spiritueel Cafe Heerlen in het prachtige Auberge de Rouge waar men ook heerlijk kan tafelen of gewoon van de rust genieten.

Marcel Messing, antropoloog, filosoof, vergelijkende godsdienstwetenschapper en dichter, publiceerde vele boeken in diverse talen. Hij is een veelgevraagd spreker, die wetenschap, esoterie, kunst en spiritualiteit met elkaar verbindt.

Het duo interview werd afgenomen door Lilian Ferru en mijzelf naar aanleiding van de lezing, een Huis op de Rots gebouwd. Met als thema's: de actualitiet, wonderen, Dick Swaab, de tegenkrachten, licht en duisternis, en nog veel meer.

Er is een gelijknamig boek verkrijgbaar waarin je de visie van Marcel Messing kunt lezen. De wereld is niet wat ze lijkt te zijn. Achter de schermen spelen belangrijke partijen hun spel, een spel dat rücksichtslos gespeeld wordt en waar mensenlevens maar weinig voorstellen.

Veel plezier met dit interview.


Video: http://www.bovendien.com/spiritueel/het-huis-op-een-rots-gebouwd-interview-met-marcel-messing


Geen opmerkingen:

Een reactie posten