= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


13 juni 2011

Wees alert –EHEC- E.coli praktijken


De aarde droeg het in haar schoot
Zonlicht bracht het rijp en groot
Zon en aarde die ons dit schenken
We zullen dankbaar aan u denken

Wees alert maar laat u niet bang maken - Groenten blijven het beste uit moeder natuur! Voorkom E.coli besmetting door gewoon rekening te houden met een basis aan hygiëne: Was je HANDEN voor je in contact komt met voedsel, was altijd alle GROENTEN voor je ze verwerkt, gebruik SCHONE MATERIALEN in de keuken, vermijdt contact met (rauw) vlees.

(Meer info om besmetting met E.colli te voorkomen is te vinden op gezondheid.be)

Forensisch bewijs duikt op dat de Europese E.coli superbacterie was ontwikkelt met biotechniek om menselijke slachtoffers te produceren

(NaturalNews) Zelfs terwijl het veggie schuldspel zich nu afspeelt in heel de EU, waar een super resistente E.coli stam patiënten ziek maakt en ziekenhuizen in Duitsland vult, praat vrijwel niemand over hoe E.coli op magische wijze resistent is kunnen worden tegen acht verschillende klassen van antibiotica geneesmiddelen en dan plotseling in de voedselketen terrecht is gekomen.

Deze bijzondere E.coli variant maakt deel uit van de O104-stam, en O104 stammen zijn (normaal) bijna nooit resistent tegen antibiotica. Om deze resistentie te verkrijgen moeten ze herhaaldelijk worden blootgesteld aan antibiotica om te zorgen voor “mutatie druk” die hen duwt in de richting van volledige geneesmiddelenimmuniteit.

Dus als je nieuwsgierig bent naar de oorsprong van een dergelijke stam kun je in wezen de opbouw van de E.coli omdraaien en vrij nauwkeurig achterhalen aan welke antibiotica het werd blootgesteld tijdens zijn ontwikkeling. Dit werd nu gedaan (zie hieronder), en als je kijkt naar de genetische ontcijfering van deze O104 stam die nu voedselconsumenten over de hele EU bedreigt, ontstaat een fascinerend beeld van hoe deze moet zijn ontstaan.

De genetische code onthult de geschiedenis

Toen Duitse wetenschappers van het Robert Koch Instituut de genetische blauwdruk van de O104 stam ontcijferden ontdekten ze dat deze resistent was tegen de volgende klassen en combinaties van antibiotica:
• penicillines
• tetracycline
• nalidixinezuur
• trimethoprim-sulfamethoxazol
• cefalosporines
• amoxicilline / clavulaanzuur
• piperacilline-sulbactam
• piperacilline-tazobactam

Daarnaast heeft deze O104 stam het vermogen om speciale enzymen te produceren die het zogenaamde “bacteriële superkrachten” geeft, of in vaktermen genaamd ESBLs. Het Health Protection Agency in het Verenigd Koninkrijk legt uit: “Extended-Spectrum Beta-Lactamase (ESBLs) zijn enzymen die geproduceerd kunnen worden door bacteriën en hen resistent maakt tegen cephalosporines zoals cefuroxim, cefotaxim en ceftazidim, die de meest gebruikte antibiotica zijn in vele ziekenhuizen.”

Daarbovenop heeft deze O104 stam twee genen, TEM-1 en CTX-M-15, “waarvan artsen huiveren sinds de jaren 1990”, meldt The Guardian. En waarom huiveren artsen hiervan? Omdat ze zo dodelijk is dat veel mensen die besmet worden met deze bacterie kritiek orgaanfalen ondervinden en simpelweg sterven.

Een dodelijke superbacterie ontwikkelen met biotechniek

Dus hoe ontstaat een bacteriële stam die resistent is tegen meer dan een dozijn antibiotica in acht verschillende geneesmiddelenklassen en twee dodelijke mutaties plus ESBL enzymaanleg bezit precies?

Er is eigenlijk maar één manier waarop dit gebeurt (en slechts op een manier), je moet deze stam van E.coli blootstellen aan alle acht klassen van antibiotica geneesmiddelen. Meestal wordt dit niet allemaal gedaan op hetzelfde moment natuurlijk: Je stelt het eerst bloot aan penicilline en ontdekt de overlevende kolonies die resistent zijn tegen penicilline. Vervolgens neem je de overlevende kolonies en stelt ze bloot aan tetracycline. De overlevende kolonies zijn nu resistent tegen zowel penicilline als tetracycline. Dan stel je ze bloot aan een sulfa-geneesmiddel en verzamelt de overlevende kolonies daarvan, en zo verder. Het is een proces van genetische selectie uitgevoerd in een laboratorium met een gewenst resultaat. Dit is in wezen hoe sommige biowapens worden ontworpen door het Amerikaanse leger in zijn laboratorium in Ft. Detrick Maryland.

Hoewel het eigenlijke proces ingewikkelder is dan dit, is de essentie dat de ontwikkelilng van een E.coli stam die resistent is aan acht klassen van antibiotica, herhaalde, langdurige blootstelling vereist aan die antibiotica. Het is vrijwel onmogelijk voor te stellen hoe dit uit zichzelf zou kunnen gebeuren in de vrije natuur. Als deze bacterie bijvoorbeeld ontstaan is in het voedsel (zoals we worden verteld), waar heeft het dan al deze antibioticaresistentie verworven gezien het feit dat antibiotica niet gebruikt worden in groenten?

Bij het overwegen van het genetische bewijs waarmee we nu geconfronteerd worden, is het moeilijk voor te stellen hoe dit “in het wild” is kunnen gebeuren. Hoewel resistentie tegen een enkel antibioticum gebruikelijk is, tart de ontwikkeling van een E.coli stam die resistent is tegen acht verschillende klassen van antibiotica in combinatie gewoon de wetten van genetische permutatie en combinatie in de vrije natuur. Simpel gezegd, deze superbacterie E.coli stam kon niet in de vrije natuur gemaakt zijn. En dan blijft er maar één verklaring voor waar het echt vandaan kwam: het lab. (Lees verder: Mike Adams, The Health Ranger voor NaturalNews – 6 juni 2011)

Houdt dit in gedachten naarmate ze proberen rauwkost en biologisch voedsel in een kwaad daglicht te stellen - en vertel dit verder aan iedereen die je kent

De E.coli-uitbraak in Duitsland roept wereldwijd alarm op naarmate wetenschappers deze speciale E.coli stam als “zeer agressief en giftig” beschrijven. Erger nog, de stam is resistent tegen antibiotica waardoor het één van ’s werelds eerste grootschalige superbacterie voedselinfecties is met een opmerkelijke lijkentelling en het duizenden ziek maakt.

Uiteraard heeft vrijwel elk verslag dat hierover te lezen is in de mainstream media de feiten verkeerd. Dit gaat niet over gevaarlijke komkommers omdat E.coli niet op komkommers groeit. E.coli is een intestinale stam van bacteriën die enkel in de darmen van dieren (en mensen) groeit. Daarom is de bron van deze E.coli van DIERLIJKE en niet plantaardige oorsprong.

Maar dat zal de media niet toegeven. Omdat de hele agenda hierachter is uw groenten te doden maar de gruwelpraktijken van de fabrieken van dierlijke vleesindustrie te beschermen. Vooral de FDA houdt van al deze uitbraken omdat het hen meer morele autoriteit geeft om tuinen en boerderijen uit te schakelen. Ze proberen al jaren verse groenten te bestralen en uit te roken in de VS.

Bron: NaturalNews.com via Davidicke.com - 4 juni 2011

Vertaald en bewerkt door ‘t Vertalerscollectief.


Bron: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M7&s=M43&ss=P1280&l=NL

2 opmerkingen:

 1. Ben zelf met gezondheid ed. bezig en ben toevallig hier terecht gekomen. Wat een interessante onderwerpen hier op deze site! Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad Guy,

  Een zeer mooie website.
  Ik heb hem inmiddels in mijn favorieten gezet.

  Groetjes
  Mark

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =