= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


14 april 2012

Griekenland gaat immigranten in kampen opsluitenJournalist en oud Europarlementariër spreekt van eerste nieuwe Europese concentratiekampen 

Sinds de 'Arabische lente' van vorig jaar is de toch al niet geringe stroom immigranten naar de Zuid Europese landen sterk toegenomen. In Griekenland, waar binnenkort nieuwe verkiezingen worden gehouden, proberen de grote gevestigde partijen -zowel centrumrechts (Nea Democratia) als de socialisten (Pasok)- de gunst van de steeds bozer wordende Griekse kiezers te winnen. In dat kader heeft minister voor Burger Bescherming Michalis Chrisohoidis (Pasok) aangekondigd dat immigranten voortaan verplicht in nieuwe 'gesloten gastkampen' zullen worden opgevangen. Critici maakten al snel de vergelijking met de concentratiekampen in de Tweede Wereldoorlog.

Mogelijk twee verkiezingsrondes nodig
Op 6 mei moeten de Grieken een nieuw parlement kiezen. Volgens Lucas Papademos, de technocratische premier die aan het hoofd van de huidige tijdelijke regering staat, is het hem gelukt de noodzakelijke hervormingen door te voeren en Griekenland te redden van het bankroet. Niettemin zijn er meer hervormingen nodig en daar wil Papademos de instemming van de Griekse kiezer voor zien te krijgen.

Dat lijkt echter een hele toer te gaan worden. De Grieken zijn fel tegen de door de EU en het IMF opgelegde bezuinigingen. In de peilingen behalen de twee grootste regeringspartijen -Pasok en Nea Demokratia- dan ook geen meerderheid en zakken terug naar resp. 14,5% en 19%. Dat betekent dat er een tweede verkiezingsronde nodig zal zijn, wat de broodnodige hervormingen alleen maar verder zal vertragen.

De drie (radicaal) linkse partijen -Democratisch Links, de communistische KKE en de extreemlinkse SYRIZA- zouden samen 36% halen, wat precies genoeg is om een regering te kunnen vormen. Volgens waarnemers is een linkse samenwerking in het parlement echter uitgesloten. (3)
 
Enorme stroom vluchtelingen
Alle partijen -maar met name de socialisten en centrumrechts- geven in toenemende mate af op buitenlanders. Vooral Duitsland is de gebeten hond, maar er wordt ook steeds negatiever tegen immigranten uit Afrika en Azië aangekeken - zo'n 130.000 per jaar, een enorm aantal voor een relatief klein land met nog geen 11 miljoen inwoners. De meeste vluchtelingen komen overigens uit het door de NAVO 'bevrijde' Libië, eens het meest welvarende land in heel Noord Afrika, maar nu dankzij de steun van het Westen voor de islamistische rebellen vervallen tot een grote armoedige puinhoop.
 
Socialisten maakten Griekse maffia machtig
Volgens Thanassis Kouklakis, woordvoerder van de politie, wordt zo'n 70% van alle geweldsmisdrijven in Griekenland gepleegd door immigranten / buitenlanders. Desondanks is het de Griekse maffia - groot en machtig geworden dankzij de jarenlange heerschappij, medewerking en bescherming van de voormalige socialistische premier Papandreou- die van Athene een belangrijk Europees centrum voor illegale wapen- en menshandel heeft gemaakt. De machtige misdaadsyndicaten, die het centrum van Athene hebben getransformeerd tot een virtuele no-go zone voor de omgekochte, corruptie politie, bestaan dan ook met name uit Grieken, aangevuld door Albanezen, Syriërs en Egyptenaren.
 
'Gesloten gastkampen' en Nazi-terminologie
Om het immigrantenprobleem op te lossen worden in heel Griekenland zo'n 10 tot 12 gesloten kampen opgezet. Het eerste 'ontvangst centrum' zal binnen enkele weken worden geopend op een voormalige legerbasis bij Athene. 'Wij hebben toegezegd deze gesloten gastkampen te beginnen en zullen ons daar aan houden,' aldus minister Chrisohoidis. 'Het eerst centrum in groot Athene zal nog voor de verkiezingen worden geopend, en zal de Griekse burgers tonen dat deze faciliteiten veilig zijn voor het publiek en onder de hoogste gezondheids- en hygiëne standaarden opereren.'
 
De eufemistische termen die worden gebruikt om deze kampen te omschrijven doen op huiveringwekkende wijze denken aan die van de Nationaal Socialisten in Hitler-Duitsland, die de eerste 'gesloten gastkampen' voor de Joden en andere ongewenste individuen eveneens opzetten onder het mom van 'gezondheid en hygiëne'. Niettemin zijn de Griekse kampen binnen korte tijd één van de belangrijkste onderwerpen in de verkiezingscampagne geworden.

Tragisch immigrantenverhaal
Des te tragischer is het verhaal van de 18 jarige Humayun Anwar en de 33 jarige Wakar Ahmed, die tot 7000 euro moesten betalen aan mensensmokkelaars om Griekenland binnen te komen. Het paar ontvluchtte de armoede in de Indiase staat Punjab, om vervolgens in Griekenland gedwongen te worden om 7 dagen per week, 10 uur per dag voor slechts 25 euro per dag feitelijk slavenarbeid te moeten verrichten. Beiden kwamen om het leven toen ze probeerden een ouder Grieks echtpaar te redden, wier auto op de rails van de aanstormende intercity Athene-Thessaloniki terecht was gekomen.
 
'EU en IMF oorzaak ellende Grieken'
Volgens Petros Konstantinou van de Griekse Campagne tegen Racisme zijn niet de immigranten, maar de door de EU en het IMF opgedrongen bezuinigingsmaatregelen de belangrijkste oorzaak van de steeds groter wordende armoede, werkloosheid en ellende in zijn land.

Het nieuws van de Griekse 'gastkampen' is overigens geen complottheorie, maar komt uit de koker van Richard Cottrell, auteur, journalist en voormalig Europarlementariër voor de Conservatieven. Cottrells meest recente boek heet 'Gladio: NAVO's Dolk in het Hart van Europa; De Pentagon-Nazi-Maffia As'. (1)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =