= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


6 april 2012

‘Thrive’ vrijgegeven voor vertoning..!‘Thrive’ is moeilijk te vertalen naar een goed Nederlands woord. Feitelijk komt het erop neer dat het woord een dubbele betekenis heeft. In de eerste plaats staat ‘Thrive’ voor ‘gedijen’, maar er zit ook een betekenis in van ‘streven naar’.. Beide betekenissen komen in deze film krachtig naar voren.

THRIVE is een documentaire die de sluier oplicht van wat zich werkelijk afspeelt in onze wereld. Ook wij van WantToKnow proberen zoveel mogelijk van deze krachtvelden te laten zien, zodat je wéét dat er op een mens-onterende wijze wordt omgesprongen met onze vrijheid en universele rechten.
Door het geldsysteem naar boven te volgen, toont de documentaire aan, dat er een consolidatie van macht achter bijna ELK aspect van onze levens verborgen zit. Maar Thrive blijft niet hangen in klagen en negativiteit. De film toont oplossingen, bekrachtigt de kijker op ongeëvenaarde wijze en reikt moedige strategieën aan, die ons instrumenten in handen geven om onze levens én onze toekomst weer op te eisen..!
Veel plezier met de Nederlands-ondertitelde versie van Thrive!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =