= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


18 mei 2013

Foodwatch: lijst van producten met misleidende marketingfoodwatch onderzoekt voor u wat levensmiddelenbedrijven in al die potjes, blikjes en pakjes stoppen die u in de supermarkt koopt. We lezen de etiketten, bekijken de advertenties en dan… gaan we eens kijken wat er werkelijk in de producten zit.
Flink misleid

Vaak valt dat vies tegen en worden consumenten flink misleid. De beloofde ingrediënten die de saus of soep haar 'unieke smaak' geven, zijn in de praktijk vooral veel geur- en smaakstoffen. En houden de producenten van uw dagelijkse maaltijd rekening met uw gezondheid? Mwah, nauwelijks.

Misstand? E-mail!
foodwatch onderzoekt niet alleen wat er écht in uw eten zit. We spreken de producenten ook aan op hun valse beloftes of op hun gebrek aan zorg voor uw gezondheid. Dat doen we samen met u. Zodra we een misstand constateren, stellen we een heldere e-mail op. Die kunt u met één muisklik versturen aan de misleidende voedselproducent.

Gebakken lucht

In zo'n e-mail wijst u de fabrikant erop, dat de ingrediënten die hij in zijn reclames belooft helemaal niet in zijn product zitten. Of u eist dat hij onmiddellijk stopt met zijn valse gezondheidsclaims op voedsel dat heel gewoon is of zelfs ongezond. We betalen toch zeker niet voor gebakken lucht?
 
Bekijk hier de volledige lijst met producten:
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =