= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


30 maart 2015

Nieuwetijdskinderen komen in groepenDeze kinderen van de nieuwe tijd dragen zo’n hoge lichtkracht dat zij als vanzelf de energietrilling van hun omgeving en van de mensen in hun omgeving verhogen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld vader en moeder zich bewust worden wie zij zelf in werkelijkheid zijn. 

Ze belichten als het ware je normen en waarden zodat je helder kan zien welke normen en waarden je dienen en welke je belemmeren jezelf te zijn. Bijvoorbeeld anderen helpen ten koste van jezelf. Dit maakt het dan mogelijk om die belemmerende normen en waarden los te laten en meer ruimte te maken voor Liefde, Wijsheid en harmonie. Het zijn hele krachtige zielen en daarbij ook heel gevoelig. 

Ze voelen als het ware direct wat er in je leeft, soms nog eerder dan dat jij het voelt. Ze reageren dan direct door zich naar deze gevoelens te gaan gedragen. Dus wat ze eigenlijk doen is jouw onverwerkte emoties spiegelen (belichten) zodat deze bewust worden en dat je ze dan kunt transformeren/loslaten. Soms door boos te worden op je kind. Dus ze zijn ontzettend confronterend en dat is wat wij zo moeilijk vinden aan Nieuwetijdskinderen. Hoe moeilijk het soms ook is, onthoudt en wees dankbaar wat ze ons komen brengen, namelijk onze ware Zelf!! 

Joke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =