= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


9 april 2020

De sluiers worden weggehaald





Miljarden wereldburgers hebben inmiddels ontdekt dat er meer gaande is dan ons wordt verteld en wachten met smart op meer berichtgeving en de waarheid (er is er maar een). De vragen komen nu van alle kanten en live zien we dat het hele systeem gedragen door de bekende instituties voor onze ogen aan het instorten zijn. Een totale reset op aarde van het financiële, economische (Nesara zou de oplossing kunnen zijn), politieke, justitiële, de gezondheid, het onderwijs, het militair- en wetenschappelijk systeem staat voor de deur. Sinds de komst van internet rond 1995 begonnen de cover-ups, die tot die tijd nog redelijk onder controle waren, zich voor iedereen te openen.
Transitie planeet Aarde nu overal live te volgen
De val van de instituties, is nu live overal te volgen en is door Robert Jensen, Lange Frans, Janet Ossebaard en vele anderen uitvoerig belicht. Wij adviseren hun nu met klem om geen aandacht meer te besteden aan de derde dimensie en de energie te verleggen naar de oplossingen. De enige echte waarheid over de transitie van de aarde en bewoners en mede gebaseerd is op de innerlijke kennis die wij allemaal bij ons dragen en nu weer wordt herontdekt. De Schumann resonantie trilt ons naar deze volgende realiteit, wat de vijfde dimensie wordt genoemd.

Aarde werd altijd al bezocht

We ontdekken snel dat er meer is wat veel intelligenter en liefdevoller is dan de homo sapiens. Meer dan de helft van de mensheid is momenteel allang op de hoogte over het feit dat onze planeet wordt bezocht en wat al gebeurde vanaf het moment dat hier mensen rondliepen. Het is onvoorstelbaar dat er nog miljoenen mensen zijn die dit niet geloven en afdoen als onzin. Hieronder kunnen we ook de 1% rangschikken die op topposities zitten binnen media, politiek wetenschap en bedrijfsleven en er nu achter komen dat de wereld aan het veranderen is en het niet langer kan worden genegeerd en verzwegen. Bewustzijn en kennis kan de redding zijn voor deze groep i.p.v. hun aanzien, bezittingen en bankrekening. Er bestaat nog steeds de vrije keuze waar je nu je energie in stopt, nu alles aan het veranderen is.
De meesten van onze bezoekers mogen we wel heel erg dankbaar zijn, dat “zij” ons hebben behoed voor een totale vernietiging sinds de komst van kernwapens. Wij krijgen nu de kans om te (her)ontdekken en verder te evolueren naar de vijfde dimensie, waar iedereen gezond en gelukkig is en ontdekt dat het allemaal om energie gaat en waar jij, jouw energie in stopt. Dit, terwijl de lichtschepen zich vredevol zichtbaar maken over de gehele aarde.
Miljoenen wereldburgers hebben inmiddels contact met de bezoekers vanuit verschillende realiteiten/dimensies vanaf de vijfde dimensie en brengen dit overal naar buiten. In Nederland gaat dit zeker om tienduizenden mensen waarvan de meesten het tot nu geheim hebben gehouden of alleen met ons hebben gedeeld omdat ze door niemand werden begrepen of geloofd. Stel je er voor open en ontdek zoals zovelen al hebben ervaren hoe mooi het allemaal kan worden. Meld het bij ons en ook zeker bij de media en wijs hun op het overige nieuws, als ze de sluiers optillen.

Belangrijk; Universeel Verzoek en Advies

Dat luidt als volgt: Stop geen energie meer in onderwerpen en instituties die je altijd hebben gecontroleerd en hebben afgeleid van wie jezelf bent. Gebruik ook geen woorden en begrippen meer uit de oude wereld. Verleg je aandacht naar feiten, nieuwe inzichten en de ultieme oplossingen die voor handen zijn en je naar de volgende dimensie/realiteit leiden.
Uiteraard zijn wij zeer verheugd met het feit dat jullie je vrije tijd gebruiken en op onderzoek gaan. De meesten van jullie zien in dat positief blijven, goed eten en bewegen, afleiding en nieuws zoeken waar je blij van wordt en energie van krijgt jullie op de been houdt in deze moeilijke tijd. Dat angst een slechte raadgever is, wordt duidelijk voor iedereen die al een stap heeft gezet in de nieuwe realiteit.

Jullie kunnen ons geweldig helpen door onze bezoekers, zoals deze bekende astronauten en politici, te benoemen en de mensen er op te attenderen. Iedereen begrijpt dat er meer nieuws is. Momenteel zijn er meer lichtschepen en andere objecten in het luchtruim te zien nu de meeste vliegtuigen aan de grond staan. Onze en op ons gelijkende bezoekers vertonen zich vredevol, willen graag gezien worden en contact maken. Vele bewoners van het universum voelen zich verbonden met eenieder van ons en adviseren met klem om nu alleen naar voren te kijken en onze intenties en liefde te gebruiken om gezamenlijk die aarde te creëren waar vrijwel iedereen van droomt. Alle ontwikkelingen op aarde worden nauwlettend geobserveerd vanuit de vele lichtschepen op posities rond de aarde en aardoppervlak. We zien en merken aan de energie dat de meesten van jullie klaar zijn om meer te horen over hun aanwezigheid.
Advies: Stop je energie in jezelf, de bekendmaking van buitenaardse aanwezigheid, mogelijkheden met de Schumann resonantie en focus je hierop als je erachter staat en laat je niet meer afleiden. Dit zijn de twee oplossingen die zoveel mogelijk in de publiciteit dienen te komen. We kunnen met elkaar nieuws creëren en zijn het nieuws geworden door de vele buitenaardse gebeurtenissen in dit land en de ontdekkingen die we in Winsum hebben gedaan. De mensheid heeft behoefte aan nieuws wat al het andere overstijgt en wat uiteindelijk door iedereen wordt begrepen.



Blijf positief en rustig. We gaan naar de realiteit van de vijfde dimensie waar we weer één zijn en waar we geen geheimen voor elkaar hebben. We ontdekken allemaal dat de zon, de Schumann resonantie en onze planeet iedereen de energie en alle middelen bieden om optimaal te kunnen functioneren. Blijf respectvol, pak je verantwoordelijkheid, onderneem actie en ga de dialoog aan. Empathie, vreugde, liefde en compassie worden de nieuwe ingrediënten om de aarde weer snel in balans te brengen inclusief al zijn bewoners.
We kunnen social media en 4 en 5G gebruiken om deze zuivere vrede en liefdevolle informatie zoveel mogelijk via de masten te verspreiden en delen en er een positief netwerk van te maken. Overal ter wereld kunnen we mensen bereiken en informeren met “wie we in werkelijkheid zijn” en zo de bewijsbare universele kennis bieden wat verder gaat dan artificial intelligence en 5G: hoe je je optimaal kunt beschermen tegen virussen en straling. In die bewustzijnsstaat besef je tevens dat er nieuwe mogelijkheden van communicatie mogelijk zijn die geen schade opleveren voor de natuur en mensen die dit nog niet hebben ontdekt. Ziektes, geld, macht, leugens en gewapende conflicten zijn ook verleden tijd. De vrije keuze wordt iedereen geboden om zich erin te verdiepen en te ontdekken dat deze essentiële informatie vooral nu… het grootste nieuws is wat de wereld nodig heeft.
Voor diegenen die zich alvast wat willen oriënteren: http://www.galactic-server.net/linkmap.html.

De meesten beseffen dat er meer is in het universum. Wat  velen niet realiseren is dat “zij” zich met ons verbonden voelen en net zoals vele mensen het niet meer kunnen aanzien wat zich op deze planeet manifesteert. We kunnen nu van alles verwachten en zit er klaar voor. Kijk wat meer in de lucht en besef dat als de nood het hoogst is, is de redding nabij!!
Denk aan alle mensen waaronder veel kinderen en jongeren wereldwijd die we met deze informatie kunnen bevrijden uit hun isolement.
Universe is magic and love the key
Als je hierachter staat deel het dan zoveel mogelijk en vooral richting de 1% om hun te attenderen op datgene waar geen tijd voor was en niet voor mogelijk werd gehouden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten