= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


7 juni 2012

The NON*FISH*A*LI*CIOUS FISHKARThe NON*FISH*A*LI*CIOUS FISHKAR

In het kader van 'Voer voor de Toekomst' heb ik samen met duurzaam ontwerpster en VIP Roos Rutjes en eko-stylist The NON*FISH*A*LI*CIOUS Fishkar ontwikkeld.
‘Onze vork is ons sterkste wapen tegen de overbevissing!’  is de conclusie van Dos Winkel, ambassadeur van de zee en oprichter van Sea First Foundation.
Wetenschappers stellen dat als we de visserij wereldwijd niet onmiddellijk grondig hervormen, er tegen 2050 geen eetbare vis meer in de oceanen zwemt.
Vandaar The NON*FISH*A*LI*CIOUS Fishkar. Dit idee van Veggie in Pumps verleidt de festival- en eventbezoeker met de smaken van de toekomst. Door traditionele vormen, sferen en klassieke gerechten te combineren met nieuwe smaken en vernieuwende en duurzame ingrediënten worden de gasten gevoerd met de toekomst.
Denk eens aan Fishless sticks, NON-Kibbewattes, No-Tuna Sandwich en Tofoevis, maar ook de nieuwe variant van de welbekende cupcakes, SEACAKES! SEACAKES zijn overheerlijke liefdevolle cupcakes verrijkt met zeewier. Ik bak ze in twee smaken, een hartige variant Wacky Wakame Cupcake genoemd en een zoete variant die ik NON*JELLY*FISH*CREAMPIE noem.
De snackbar is in traditionele stijl aangekleed met een vernieuwende touch.
De kraam en de sfeerbeleving is Oudhollands, maar met een fris en funky jasje. Op het oog lijkt het vertrouwd en herkenbaar, maar...schijn bedriegt. Niets is wat het lijkt!
Boek The NON*FISH*A*LI*CIOUS Fishkar voor je feest of event!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =