= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


22 november 2012

School schorst leerling wegens weigeren RFID-tag
Een leerling van een Amerikaanse school zal worden geschorst omdat ze weigert een identiteitskaart met RFID-tag te dragen. Via de tag kan de school continu monitoren waar de leerlingen zich bevinden. "Als toezichthouders zijn wij verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen in onze scholen. Dus binnen de muren van onze scholen weten we altijd precies waar de kinderen zijn", aldus een woordvoerder van de John Jay High School in San Antonio.

Eén ouder kwam in verzet tegen het schoolbeleid en vond dat zijn dochter niet verplicht kon worden om de RFID-tag te dragen, iets wat in
september speelde. Nu blijkt dat de school Andrea Hernandez wil schorsen. Ze ontving vorige week een brief van de school dat ze pas weer welkom is als ze de RFID-tag draagt.

Privacy

De schorsing zou vanaf aanstaande maandag ingaan. Volgens Hernandez schendt het schoolbeleid haar geloof en vormt het een grote inbreuk op haar privacy. Vanwege de publieke reactie en druk van rechtengroeperingen, heeft de school besloten om de batterij en chip van de identiteitskaart verwijderen, maar het dragen van de ID-kaart is nog altijd verplicht.

Hernandez is nu overeengekomen om haar originele ID-kaart te dragen, die aan het begin van het schooljaar werd uitgegeven en vier jaar geldig zou zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =