= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


20 april 2013

Honing en kaneel: de feiten en tips op een rij


De eenvoud waarmee natuurlijke middelen ons lichaam kunnen genezen, wordt maar al te vaak over het hoofd gezien. In dit artikel beschrijven we de natuurlijke, gezonde & krachtige werking van honing en kaneel.

Interessante feiten over honing en kaneel

Ontdekt is dat een mengsel van honing en kaneel vele kwalen kan genezen. Honing wordt geproduceerd in de meeste landen over de hele wereld. Wetenschappers accepteren honing ook als een erg effectieve “wonderolie” voor alle soorten kwalen. Honing kan gebruikt worden zonder enige bijwerking bij iedere soort aandoening of kwaal. Hedendaagse wetenschap zegt dat zelfs, omdat honing zoet is, als het als medicijn ingenomen wordt in de juiste dosering, het diabetes patiënten niet kan schaden. Weekly World News, een Canadees tijdschrift gaf op 17 januari 1995 een lijst van kwalen/ziektes op, die genezen kunnen worden door honing en kaneel zoals dat door westerse wetenschappers werd onderzocht. Hieronder volgt een overzicht.

Hartkwalen

Maak een pasta van honing en kaneelpoeder, doe dat op brood in plaats van jam en eet het regelmatig als ontbijt. Het vermindert de cholesterol in de arteriën en redt van een hartaanval. En voor degenen die al een aanval kregen, als zij dit proces dagelijks volgen, worden ze ver gehouden van de volgende aanval. Regelmatig gebruik bevrijdt je van ademnood en het versterkt de hartslag. In Amerika en Canada hebben diverse verzorgingshuizen succesvol patiënten behandeld en ontdekten dat als je ouder wordt, de arteries en aderen hun flexibiliteit verliezen en verstoppen; maar honing en kaneel kan de arterieren en aderen her-vitaliseren.

Artritis

Artritis patiënten kunnen dagelijks, ‘s morgens en ‘s avonds een kop heet water met twee lepels honing en een theelepeltje kaneelpoeder drinken. Als dat regelmatig wordt ingenomen kan zelfs chronische artritis worden genezen. In een recent onderzoek uitgevoerd op de Universiteit van Kopenhagen, werd ontdekt dat als de doktoren hun patiënten behandelden met een mengsel van een lepel honing en een halve theelepel kaneelpoeder voor het ontbijt, ze in een tijdsbestek van een week ontdekten dat van 200 mensen die zo behandeld waren, ruim 73 mensen totaal verlost waren van pijn en binnen een maand konden de meeste patiënten die door de artritis niet konden lopen of zich voortbewegen beginnen te lopen zonder pijn.

Blaas infecties

Neem twee theelepels kaneelpoeder en een theelepel(of lepel?) honing in een glas lauwwarm water en drink het. Dit vernietigt de bacillen in de blaas.

Cholesterol

Twee lepels honing en drie theelepels kaneelpoeder gemengd in een kop theewater, aan een cholesterol patiënt gegeven, en men ontdekte dat het cholesterolniveau in het bloed tien procent minder was, binnen twee uren.
En zoals genoemd bij artritis patiënten, als je dit drie keer daags doet, wordt iedere chronische cholesterol genezen. Volgens informatie die kwam uit dat Blad kan zuivere honing, dagelijks bij voedsel ingenomen, klachten van cholesterol wegnemen.

Verkoudheden

Zij die last hebben van gewone of ernstige verkoudheid kan drie dagen lang, (dagelijks) een lepel lauwwarme honing innemen met ¼ lepel kaneelpoeder. Dit proces zal de meeste chronische hoest, verkoudheid genezen, en de sinussen schoonmaken.

Maagproblemen

Honing ingenomen met kaneelpoeder geneest maagpijn en reinigt maagzweren vanaf hun wortel.

Gas

Volgens studies die in India en Japan gedaan zijn, is onthuld dat als honing met kaneelpoeder wordt ingenomen, de maag vrij wordt van gassen.

Immuunsysteem

Dagelijks gebruik van honing en kaneelpoeder versterkt het immuun stelsel en beschermt het lichaam tegen bacteriële en virale aanvallen. Wetenschappers hebben uitgevonden dat honing diverse vitamines en ijzer bevat in grote hoeveelheden. Constant gebruik van honing versterkt de witte bloedlichaampjes om tegen bacteriële en virale ziekten te vechten.

Indigestie

Kaneelpoeder dat op twee theelepels honing wordt gestrooid en voor het eten ingenomen, verlicht zuurheid verteert de zwaarste maaltijden.

Influenza / Griep:

Een wetenschapper in Spanje heeft bewezen dat honing een natuurlijk ingrediënt bevat die influenza bacillen doodt en de patiënt redt van de griep….

Lang leven

Thee gemaakt met honing en kaneelpoeder, indien regelmatig ingenomen, houdt de verwoestingen tegen van ouder worden. Neem vier lepels honing, een lepel kaneelpoeder, en drie kopjes water en maak er thee van. Drink een kwart kop drie of vier maal per dag. Het houdt de huid fris en zacht en houdt veroudering tegen. De levensspanne neemt toe en zelfs een 100 jarige, begint karweitjes van een 20 jarige uit te voeren.

Puistjes

Drie lepels honing en een theelepel kaneelpoeder pasta. Breng dit aan op de puistjes voordat je gaat slapen en was het de volgende dag met warm water af. Als je dit twee weken dagelijks doet, haalt het de puistjes af van de wortel.

Huidinfecties

Leg honing en kaneelpoeder in gelijke delen op de aangedane plekken, dit heelt eczeem, ringworm en alle soorten huid infecties.

Gewicht verliezen / afvallen

Dagelijks ’s morgens een half uur voor het ontbijt op een lege maag, en ’s nachts voor het slapen, drink dan honing en kaneel in een kop water gekookt. Als je dit regelmatig gebruikt reduceert het het gewicht van zelfs de meest dikke persoon. Dus, het regelmatig drinken van dit mengsel laat het vet zich niet opbouwen in het lichaam, zelfs als de persoon een dieet met een hoog aantal calorieën gebruikt.

Vermoeidheid

Recente studies hebben laten zien dat suiker die in honing zit eerder behulpzaam dan nadelig is voor de sterkte van het lichaam. Ouderen die honing en kaneel innemen in gelijke delen, zijn alerter en flexibeler. Dr. Milton die hiernaar onderzoek heeft gedaan, zegt dat een halve lepel honing in een glas water en besprenkeld met kaneelpoeder, dagelijks ingenomen na het poetsen en in de middag om ongeveer 15:00 uur als de vitaliteit van het lichaam begint te verminderen, dan neemt de vitaliteit van het lichaam binnen een week toe.

Slechte ademhaling

Mensen uit Zuid Amerika gorgelen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water gemengd zijn, dus blijft hun adem de hele dag door fris.

5 opmerkingen:

 1. Mmm, ik overweeg om op een dieet van honing en kaneel te gaan.. ;-) Leuk om zoiets te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey Walter,
   we zijn zelf gestart met honing/melk drankje smorgens en savonds in een hete kop water.
   we hebben deze honing tip gekregen van een vriendin.
   success!

   Verwijderen
 2. Geweldig om een bevestiging te lezen van iets wat ik al jaren gebruik,gezond blijk te zijn. Degene die zag dat ik honing op brood deed met veel kaneel erover, dit maar ''vreemd'' vonden.
  Dat het goed en ook nog gezond blijkt te zijn, ga ik natuurlijk al die giechellaars om mijn ''vreemde'' gebruik, mooi onder de neus houden.

  Tegen hoest/ kriebelhoest; maak honing met gestampte kruidnagel,geperste citroen, een beetje basterdsuiker, kokend water erbij en laten trekken.. Gebruik; een theelepeltje per keer, frequentie, zoveel als nodig.. Wel even roeren voor gebruik.

  EmCé

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Emcé,

   bedankt voor je verhaal te delen, we zullen je recept zeker eens uittesten, we wisten zelf ook niet dat honing/kanaal zulke gezonde eigenschappen had.
   Wij zijn gestart met voor het slapen halve theelepel kanaal en hele lepel honing in warm water uit te drinken en smorgens op de nuchtere maag.

   groetjes!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =