= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


7 juni 2015

Opheffing cash geld in volle gang, begin economische dictatuurHet einde van het cash geld is in het diepste geheim in voorbereiding. De vermaarde econoom Armstrong meldt dat eind mei vertegenwoordigers van de Europese Centrale Bank (ECB), de Amerikaanse Federal Reserve en vertegenwoordigers van de Deense en Zwitserse centrale bank een geheime bijeenkomst hielden in Londen om het einde van cash geld te regelen. Hij heeft zijn verbazing er over uitgesproken dat geen enkel persbureau hieraan aandacht heeft besteed.
Armstrong  is adviseur van allerlei regimes met financiële problemen in de afgelopen decennia. Hij voorspelde onder andere de Zwarte Maandag van 1987 en de Russische financiële ineenstorting van 1998.
“We kunnen beter onze ogen open houden voor deze geboorte van de cashloze maatschappij die sneller zal komen dan verwacht. Waarom is deze bijeenkomst geheim? Het ruikt verdacht,” concludeert Armstrong.
Het afschaffen van cash geld is nodig om het probleem van de centrale banken op te lossen om negatieve rente te kunnen invoeren. Bij invoering van negatieve rente zullen de bankrekeninghouders massaal hun geld gaan opnemen. Het opheffen van cash geld zal dit voorkomen.
Het einde van cash geld geeft regeringen de macht om mensen aan te moedigen hun geld uit te geven wanneer de economie vast zit of om minder te spenderen bij oververhitting. Regeringen hebben immers volledig inzicht in deze rekeningen! Daarnaast zijn banken niet meer kwetsbaar voor bank runs!
Grote banken in zowel Engeland als de VS behandelen grote cash opnames al als een verdachte activiteit. Rapporten van maart laten zien dat het Amerikaanse departement van Justitie bankemployees opdracht geeft om te overwegen de politie te bellen bij opname door klanten van $5,000 dollar of meer.
Frankrijk beperkt in september Franse burgers om cash betalingen van meer dan 1000 euro te doen.
Armstrong vindt dat het verbannen van cash geld het laatste restje economische vrijheid van mensen afneemt, wat gelijk staat aan economische dictatuur.
Rob Vellekoop, 7 juni 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =