= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


5 mei 2012

Een vraag voor test-aankoopGeachte,

Ik contacteer u namens de Belfort-group, een burgerbeweging van vele duizenden mensen die zich zorgen maken omtrent een aantal maatschappelijke evoluties.

Wij hebben groot respect voor uw organisatie, die in belangrijke mate bijdraagt tot een kritische ingesteldheid van de bevolking. Dit is maatschappelijk bijzonder noodzakelijk omdat feiten aantonen dat we regelmatig onvoorstelbaar belogen en bedrogen worden omwille van vooral mercantiel eigenbelang.

Op jullie website lees ik in verband met vaccinaties :

 • Om de meest gevaarlijke infectieziektes geen kans te geven, is vaccinatie van levensbelang.
 • Vaccins zijn veilig. Op de injectieplaats kan soms lichte pijn, roodheid of verharding optreden. Die lokale verschijnselen verdwijnen spontaan na enkele dagen. Ook lichte koorts (< 38,5° C) is mogelijk en volledig normaal.
  Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam. Eventuele specifieke bijwerkingen bij een bepaald vaccin vermelden wij desgevallend bij het overzicht van de vaccins.
  De nevenwerkingen van vaccins wegen in elk geval niet op tegen de voordelen, met name het voorkomen van ziektes.

Met alle respect maar dit ongenuanceerd als ' de waarheid ' voorstellen is niet correct. Er zijn inderdaad hele grote vragen bij de noodzaak, de effectiviteit en vooral de veiligheid van vaccins.

Als je beseft wat er in zo'n vaccin zit is dit niet verwonderlijk :
 
het virus van de ziekte zelf ( meestal meerdere tegelijk ! )
gekweekt in een cultuur van gemalen kippenembryo's
en nieren ( ratten, honden, apen )
en zelfs cellen van geaborteerde foetussen
een cocktail van 20 chemische, soms zwaar toxische producten
( kwik, aluminium, formaldehyde, polysorbaat 80, enz. )

Dit wordt rechtstreeks in de bloedbaan geïnjecteerd, ook van babietjes van soms maar één dag jong. Als ze één jaar oud zijn hebben ze al vierentwintig doses moeten incasseren. Het aantal vaccinaties neemt ieder jaar exponentieel toe. De farmaceutische industrie is de meest winstgevende ter wereld. Dat geldgewin weze hen gegund, maar levert het ook een return on investment voor onze gezondheid ?  

Men moet toch niet negen jaar medische studies gevolgd te hebben om te kunnen vermoeden dat dit negatieve bijwerkingen moet hebben. De feiten tonen aan dat ook zo is, alleen wordt dit stilgehouden.

Een groot probleem is de opvolging. Zelfs ondersteund door jullie initiatief van een meldpunt hebben we als gemeenschap absoluut geen idee van de werkelijke omvang van de negatieve bijwerkingen die het vaccineren veroorzaakt, vooral voor onze neurologische en immunologische gezondheid. In de officiële statistieken is vaccinatie als doodsoorzaak zelf niet erkend !

Mogen we u vragen het standpunt van Testaankoop te willen herzien en om uw cliënten en de samenleving te willen informeren op een meer kritische en objectieve manier. Als ik de omschrijving van jullie missie lees, meen ik dat dit verzoek jullie aandacht verdient.

Wij bezorgen u graag alle informatie ter ondersteuning van onze bezorgdheid.


Hoogachtend,Peter Vereecke

Gewezen burgemeester
Initiatiefnemer Belfort-group

Hooiwege 20
9940 Evergem

tel 09/357.33.36
 

6 opmerkingen:

 1. Heel goed! Helaas weten velen niet wat er allemaal in de vaccinaties zit. Zo'n 8 jaar geleden wilden ze hier in Nederland ieder kind inenten tegen nekkramp/hersenvliesontsteking omdat er een epidemie was uitgebroken. Ik heb daar niet aan meegedaan en heb mijn kinderen homeopatische korrels gegeven. Die heb ik uit België moeten laten overkomen en menigeen verklaarde mij voor gek. Deels was ik tegen de gekte die losbrak en deels ook omdat het vaccin maar tegen 1 vorm van nekkramp 'hielp'. De homeopathische korrels hielpen tegen alle vormen van de ziekte. Mijn kinderen moesten elk jaar 5 dagen lang 3 korrels slikken, maar dat werd door omstanders als 'veel gedoe' gezien. Achteraf ben ik blij dat ik niet klakkeloos heb gedaan wat vele ouders deden: hun kinderen bang maken en volspuiten met een giftige stof waarvan niemand kan zeggen of het echt helpt en waarvan niemand weet wat de uitwerkingen zijn.
  Vertrouwen op je intuïtie blijft zo belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Bean,

  bedankt voor je ervaring hier te delen! nog veel teveel mensen denken dat vaccinaties goed zijn voor ze, terwijl met een gezonde en bewuste levensstijl het perfect mogelijk is virussen en epidemies weg te houden.

  Je hebt zeker gelijk je intuitie te vertrouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze link heb ik aan mijn bloglijst toegevoegd.
  Belangrijke info vind ik het.
  Dank je Pascal, een fijne zondag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Je bent zelf heel erg bedankt om dit artikel te willen delen, laat ons hopen dat de bal eindelijk een gaat rollen.test-aankoop zou moeten een kritische kijk hebben en opkomen voor de mensen.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =