= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


17 augustus 2021

Inspirerende blog: https://journalismforcriticalthinkers.com/

 

De onafhankelijke nieuwskanalen die je hier vindt geven nieuws dat de reguliere Nederlandse en Belgische kranten en nieuwszenders je niet vertellen.


Op deze site vind je meer dan 90 onafhankelijke nieuwskanalen met een passie voor waarheid en het uitoefenen van een eerlijke, rechtvaardige vorm van journalistiek. Het zijn zowel Nederlandstalige als Engelstalige kanalen. We hebben bijna 50 Nederlandstalige kanalen.


Sinds de start van de corona pandemie zagen we ernstige vormen van censuur, propaganda, misleiding, liegen, polarisatie, agressieve angsttechnieken, framing tot zelfs het uitschelden van mensen die hun waarheid willen delen. Alle reguliere media blijken een zelfde script te lezen.


Normaal doe je grondig onderzoek. Je laat artsen, biologen, immunologen en wetenschappers van verschillende organisaties aan het woord. Deze mensen worden overal gecensureerd. Zelfs president oud-Trump werd op Facebook en Twitter gecensureerd. Dat is onacceptabel. Vanuit dit idee is deze website ontstaan, want er is veel vraag naar onafhankelijke, rechtvaardige nieuwskanalen. We hebben al deze kanalen voor je verzameld.


Echte journalistiek is toch het publiek juist, rechtvaardig en met respect informeren? Een journalist heeft als taak grondig onderzoek te doen, voordat hij/zij iets met het publiek deelt.


Bezoek ons op: https://journalismforcriticalthinkers.com/


2 opmerkingen:

  1. Bekijk ook eens onze website www.pentahof.nl
    mag je ook toevoegen
    Met vr. gr. Pieter van der Meer sr

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alternatieve media maken kijkgaten in het verduisterend gordijn van de main stream media. Zij zijn moedig en verdienen alle respect!

    BeantwoordenVerwijderen