= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


3 maart 2012

De terugkeer van de kinderen van licht



Zoals de Ouden al voorspelden, begint het menselijke god-zaad te ontwaken, en de huidige beschaving begint ten slotte het menselijk potentieel waar te nemen op manieren die voor de oude culturen waarheid waren.


foto voor nieuwsartikel Terugkeer van de kinderen van licht / @ foto bron: http://www.era-nova.nl De Inca en Maya culturen zagen zichzelf als ‘kinderen van het licht’ - afstammelingen van hemelse rijken - en hun profetieën voorspellen een tijd van grote spirituele ontwaking. Ze voorspelden een tijd waarin de toegangspoorten tot het hoger bewustzijn weer open zouden gaan. Die tijd is nu aangebroken.

De bekroonde schrijfster Judith Bluestone Polich baseert zich op haar uitgebreide onderzoek in de kwantumfysica, archeo-astronomy, holografie, kosmologie, en baanbrekend onderzoek van het menselijk bewustzijn en laat ons zien hoe de wetenschap en het hedendaagse denken in overeenstemming zijn met deze eeuwenoude kennis.

Zoals de Ouden al voorspelden, begint het menselijke god-zaad te ontwaken, en de huidige beschaving begint ten slotte het menselijk potentieel waar te nemen op manieren die voor de oude culturen waarheid waren.

Polich introduceert technieken om ons eigen menselijk potentieel te ontwaken door middel van dromen, meditaties en de kracht van heilige plaatsen. JUDITH BLUESTONE POLICH bestudeert haar hele leven al het ‘Grote Mysterie’; daarnaast is ze advocaat, ondernemer en dichter. Ze heeft workshops en lezingen door het hele land gegeven en woont momenteel in New Mexico.

Dit boek biedt een diepgaand inzicht in het doel van de menselijke schepping en onthult de gigantische puzzel die de wereld omspant met betrekking tot tijd en ruimte. Judith is waarachtig een krachtige vrouw, die ons met grote nederigheid zowel onze goddelijke als onze menselijke kant laat accepteren. Don Miguel Ruiz, arts, Tolteken nagual en schriiver van The Four Agreements en The Mastery of Love

Return of the Children of Light is een krachtige, stimulerende reis naar het mysterie van het ongeziene leven overal om ons heen. Lynn Andrews, schrijfster van Medicine Woman

Dit boek komt zowel op het juiste moment als is een vervulling van de profetieën die ze in beeld brengt en beschrijft. Behalve dat dit boek omvattend en gedetailleerd is, is het bovendien elegant geschreven en gevoelig gepresenteerd. Dr. Jose Arguelles, schrijver van The Mayan Factor.

Bron: http://www.aquariusage.com/index.cfm?newsid=14965&read=1&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Aquariusagecom-Recent+%28aquariusage.com+-+recent%29

Geen opmerkingen:

Een reactie posten