= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


17 september 2014

Inspirerende blog: Hoe zit het nu echt


Een prachtige alternatieve nieuws blog
met de meest recente waarheid:

Bezoek de website hier:


Over hoe zit het nu echt:


Ontstaan

Er is momenteel veel gaande in de wereld en het is een tijdrovende klus om uit te zoeken hoe de dingen nu echt in elkaar zitten. De ‘oude’ media brengen, in onze visie, regelmatig niet de echte en volledige waarheid. Misleiding, belangenverstrengeling en censuur zijn helaas aan de orde van de dag. In onze zoektocht naar het ‘echte’ nieuws op de vele nieuwe media websites, bedachten wij dat een verzamelplek van het nieuws van de diverse nieuwe media en alternatieve media in één overzicht erg handig zou zijn. En zo is de website HoeZitHetNuEcht.nl in maart 2012 ontstaan: het brede aanbod van alternatief nieuws, het overzicht van het nieuwe media nieuws en blogs.

Missie

Aangezien HoeZitHetNuEcht.nl inmiddels voor ons een praktisch hulpmiddel is geworden, willen wij dit graag aan iedereen ter beschikking stellen. Wij hebben hiermee geen commerciële doeleinden. Wij willen vooral bereiken dat iedereen op een makkelijke manier een breed aanbod van alternatief nieuws gepresenteerd krijgt, zodat iedereen voor zichzelf kan vaststellen hoe de dingen in elkaar zitten en wat er nu echt gaande is. Om de website zo toegankelijk mogelijk te laten zijn, hebben wij gekozen voor het Nederlandstalige alternatieve nieuws van de diverse nieuwe media sites en blogs.
Wij denken dat bewustwording op dit moment belangrijk is. Wij gaan er vanuit dat je met meer kennis en inzicht ook vaker bewust keuzes gaat maken in het dagelijkse leven. Op die manier kun je meewerken aan een eerlijkere en duurzamere wereld. Wij hopen daar met deze website ook een bijdrage aan te leveren.

Zelf blijven nadenken

Uiteraard staat in het nieuwe media nieuwsoverzicht van HoeZitHetNuEcht.nl ook niet de enige echte waarheid. Die zul je uiteindelijk nog steeds zelf moeten uitzoeken. Het nieuwsoverzicht biedt je wel een ruim aanbod aan andere gezichtspunten, die je aan het denken kunnen zetten en je wellicht inspireren tot andere visies op de werkelijkheid. Wij nodigen iedereen van harte uit om vooral zelf kritisch te blijven nadenken en zelf verder uit te zoeken hoe het nu echt zit.


Het meest recente nieuws van Hoe zit het nu echt:

1 opmerking:

  1. Een zeer interessant artikel om te lezen. Voor het financiële aspect interesseerde mij enorm!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =