= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


14 januari 2011

Amerikaanse Top Official Vermoord nadat een wapen test in Arkansas massale sterfte veroorzaakteSorcha Faal

Een schokkend rapport opgesteld voor premier Poetin door het “Buitenlandse Militaire Inlichtingen Directoraat” (GRU) stelt dat één van Amerika`s top experts in biologische en chemische wapens op brute wijze vermoord werd, nadat hij ermee gedreigd had een Amerikaanse militaire test met gifgas bekend te maken waardoor honderd duizenden dieren in Arkansas in de afgelopen week gedood werden.

Volgens dit rapport, was John P. Wheeler III, speciaal assistent van de secretaris van de luchtmacht, in Washington, DC van 2005-2008, waarna hij als speciale assistent van waarnemend adjunct-secretaris aangewezen werd voor luchtmacht Installaties, Logistiek en Milieu, hij werd op brute wijze vermoord gevonden terwijl hij gedumpt was op een stortplaats, en zoals we lezen kunnen gerapporteerd door Fox News:

“De politie van Delaware onderzoekt de schijnbare moord op een voormalig ambtenaar van Bush die zich ook inzette om de fondsenwerving rond te krijgen voor de herdenkingsplek op de Mall in Washington, DC voor veteranen uit Vietnam, Wheel’ers lichaam werd vrijdag in Wilmington gevonden.

Volgens de politie, melde iemand in eerste instantie dat het lichaam op de stortplaats werd gedumpt door een vuilniswagen, die afkomstig zou zijn uit Newark. De woordvoerder van de politie uit Newark luitenant Mark Farrall vertelde Fox News dat niemand Wheeler`s vermissing had gemeld voordat hij gevonden werd.

De Wilmington News Journal meldde dat Wheeler voor het laatst gezien werd op een Amtrak trein die van Washington naar Wilmington, Delaware reed, afgelopen dinsdag”.

Het artikel gaat nog verder – klik op bovenstaande text.

Wheeler`s militaire loopbaan omvat het schrijven van één van de belangrijkste handleidingen over de effectiviteit van biologische en chemische wapens wat ertoe leidde dat hij in 2009 ingehuurd werd als adviseur bij de Mitre Corporatie, wiens luchtvaart ontwikkelingsafdeling, en de GRU rapporten, aan de voorhoede staan voor het creëren van computer commando en controle systemen die gebruikt worden door de US Luchtmacht in hun vloot vliegtuigen die vanuit de lucht sproeien. [Foto boven]

Deze sproeivliegtuigen, gaat het verslag verder, zijn gestationeerd op de “Little Rock lucht macht basis” in Arkansas, en zijn de afgelopen maanden betrokken geweest bij het ‘testen van dispergeermiddelen‘ van giftige gassen uit het oorlog`s theater Afghanistan waarbij chemische wapenvoorraden gebruikt werden verkregen uit Irak welke opgeslagen zijn in het “Pine Bluff arsenaal”, ook gelegen in Arkansas.

Belangrijk om op te merken over Pine Bluff Wapenarsenaal, is dat het zichzelf ‘America’s Arsenal” laat noemen, en dat het één van de gespecialiseerde opslag plaatsen is voor munitie en chemische-biologische afweer-wapens en diensten uit de hele wereld, en die er eerder door Rusland ervan beschuldigd werden van het niet volledig rapporteren van verwijderde chemische wapens uit Irak, tussen 2003 en 2008, die meegenomen waren naar de VS om ze daar te testen en vervolgens te vernietigen.

Volgens dit rapport, verplaatsten de VS naar schatting 63.000 ton van het giftige Fosgeen gas van Irak naar het Pine Bluff Arsenaal, het gas wordt beschreven als één van de meest gevreesde chemische wapens die ooit gebruikt werden vanwege haar vermogen dat ze de longen en luchtwegen letterlijk laten exploderen.

Bijna onmiddellijk nadat afgelopen zomer Rusland de VS ervan beschuldigde van het niet volledig vernietigen van de voorraden van Irak`s giftige Fosgeen gas opgeslagen op Pine Bluff Arsenal begon een ‘versneld’ verwijdering`s programma waarbij het diep in de grond geïnjecteerd werd in het centrum van Arkansas, wat helaas, sinds afgelopen september, meer dan 500 kleine aardbevingen heeft veroorzaakt wat leidde tot grote zorgen onder de lokale bevolking.

Nog beangstigender, echter, is de claim in dit rapport dat de Amerikanen ook “enorme hoeveelheden” van de voorraad Fosgeen gas verscheept hebben naar Afghanistan, waar, wanneer dit gas gebruikt zou worden zij in staat zullen zijn om te zeggen dat zij er niets mee van doen hadden, en geloof het, niemand zal in staat zijn om dat te kunnen bewijzen.

Belangrijk om te weten over Irak`s Fosgeen gifgas voorraden is dat ze niet langer gemaakt kunnen worden door welk westers land dan ook, inclusief de Verenigde Staten, wat de waarde ervan als massa vernietiging`s wapen (WMD) onberekenbaar maakt, vooral in een oorlogssituatie zoals in Afghanistan, waar de vijandelijke troepen stevig verankerd zijn in vijandig gebied.

Een directe aanleiding voor de moord op Wheeler, gaat dit verslag verder, was afgelopen week het vervoer van Iraaks Fosgeen gifgas aan boord van een US Air Force KC-767 tankvliegtuig van de Little Rock Lucht Macht Basis op weg naar Afghanistan, welke kort na het opstijgen een “kritieke storing” ondervond van haar computergestuurde sproei en controle systeem precies boven het hart van Arkansas, wat de dood van duizenden rood-gevleugelde merels veroorzaakte.

Volgens Amerikaanse rapporten werden er naar schatting 5.000 van deze vogels direct gedood en werden snel verwijderd door de Amerikaanse Milieudienst waarvan de werknemers beschermende pakken en gasmaskers droegen. In een ander Amerikaans rapport wordt gesteld dat de doodsoorzaak van deze duizenden vogels het gevolg was van een “trauma in het borstweefsel, met bloedstolsels in lichaamsholte`s en meerdere interne bloedingen“, waarvan dit GRU rapport veronderstelt dat dit in overeenstemming is met blootstelling aan fosgeen gifgas.

Nog huiveringwekkender dan dit incident is dat dit GRU rapport bevestigt dat dit het tweede “toevallige” geval was waarbij fosgeen gifgas vrij is gekomen binnen een aantal dagen, net als de dag ervoor, had hetzelfde KC-767 tankvliegtuig last van een “kritieke storing” wat een vrijlating van het gifgas veroorzaakte boven de Arkansas rivier wat leidde tot de dood van zo`n 100.000 vissen.

Door Wheeler`s ontdekking van wat er gebeurde met de Iraakse Fosgeen gifgas voorraden gaat dit verslag verder, reisde hij vanuit zijn woonplaats Delaware naar Washington DC, waar hij openlijk dreigde het Pentagon en het Witte Huis bloot te leggen als de verantwoordelijke ambtenaren in deze kwestie. Als Vietnam veteraan was hij verantwoordelijk voor het feit dat het beroemde monument voor die oorlog gebouwd werd, Wheeler was meer dan wie dan ook geïnformeerd over de massale chemische en biologische aanvallen tijdens dat conflict tussen de Verenigde Staten en Vietnam en had gezworen dat nooit meer te laten gebeuren.

Helaas, maar wat vandaag de dag veel te vaak gebeurd in de Verenigde Staten, toen Wheeler dreigde publiekelijk te gaan met wat er gebeurde werd hij het doelwit, en als “hint” voordat iemand anders op ideeën zou komen ook op te staan tegen het regime, werd zijn lichaam op een vuilnisbelt gedumpt zodat de hele wereld het kon zien.

En dus werd er weer een geweldige Amerikaan vermoord in een poging zijn land van de ondergang te redden. Hellaas zal zijn dood nauwelijks opgemerkt worden; het lijkt er steeds meer van weg te hebben dat het Amerikaanse volk zich nergens meer zorgen om maken daar ze maar troost blijven zoeken achter de gepropagandeerde media leugens, in plaats van de confrontatie aan te gaan met de harde waarheid van de monsters die over hen regeren.

Want honderdduizenden Amerikanen zijn zo afstandelijk geworden over wat er ‘met hen’, en om hen heen gebeurt, dat ze 21 mei 2011 verkondigd hebben als de dag dat de wereld zal eindigen en ze geven er alles voor op ter voorbereidingen om hun God te kunnen ontmoeten.

De grote Amerikaanse revolutionaire leider Noah Webster zei ooit: “Ieder kind in Amerika moet vertrouwd zijn met zijn eigen land. Hij moet boeken lezen die hem voorzien van ideeën die in het dagelijkse leven en in de praktijk nuttig voor hem zijn. Zodra hij zijn lippen kan bewegen, moet hij de geschiedenis van zijn eigen land repeteren.

De vandaaag levende Amerikanen hebben gefaald naar deze woorden te luisteren, en werden, in plaats daarvan precies wat hun meesters al die tijd al met hen voor hebben gehad … imbecielen!. Moge God, zich over hen allen ontfermen.

Bron: http://hetuurvandewaarheid.wordpress.com/2011/01/07/eng-nl-top-us-official-murdered-after-arkansas-weapons-test-causes-mass-death/


3 opmerkingen:

  1. http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/interviews-symposium-op-een-rots-gebouwd
    Met Marcel Messing

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://happy-dancing-queen.blogspot.com/2011/01/interview-met-marcel-messing.html

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =