= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


21 januari 2011

Chemtrails: Interview met Peter Vereecke 8 januari 2011Hieronder vindt u een interview met Peter Vereecke, die gehouden werd op 8 januari 2011.

In het interview bespreekt Peter Vereecke het fenomeen chemtrail. Wat zijn het, waar komen ze vandaan en waar voor worden ze gebruikt?

Met dank aan Samer al Duleimi voor dit interview.

Bron video:

http://www.earth-matters.nl/51/1389/chemtrails/chemtrails-interview-met-peter-vereecke-8-januari-2011.html

Bron Case Orange document:

http://www.bovendien.com/files/Case_Orange_10052010_core.pdf

Belfort Group:

http://belfort-group.eu/

1 opmerking:

 1. http://www.earthwatcher.nl/index.php/het-complot/3773.html

  In het emiratenstaatje Abu Dhabi veroorzaakte een HAARP-achtige weerbeïnvloedingsinstallatie
  in 2010 meer dan 50 zware regenbuien. Na 'chemtrails' blijkt opnieuw een al jaren bestaande
  complottheorie wel degelijk realiteit te zijn: weerbeïnvloeding door middel van
  'HAARP' (High Frequency Active Auroral Research Program).

  Weerbeïnvloeding realiteit: 50 stortbuien Abu Dhabi
  dankzij HAARP installatie

  In het emiratenstaatje Abu Dhabi veroorzaakte een HAARP-achtige weerbeïnvloedingsinstallatie in 2010 meer dan 50 zware regenbuien. Na 'chemtrails' blijkt opnieuw een al jaren bestaande complottheorie wel degelijk realiteit te zijn: weerbeïnvloeding door middel van 'HAARP' (High Frequency Active Auroral Research Program). De gevestigde media en wetenschappers stelden tot nu toe steevast dat het bestaan van bijvoorbeeld de beruchte 'HAARP' installatie in Alaska enkel bedoeld was voor onderzoek naar de ionosfeer en niets van doen had met weerbeïnvloeding, laat staan dat het gebruikt zou kunnen worden als een militair wapen. In de Verenigde Arabische Emiraten heeft een HAARP-achtige installatie het afgelopen jaar echter al ruim 50 stortbuien veroorzaakt.  In opdracht van sjeik Chalifa bin Zayd Al Nahyan, hoofd van het emiratenstaatje Abu Dhabi, is een wetenschappelijk team erin geslaagd om in de buurt van de woestijnstad Al-Ain een installatie te bouwen waarmee het in 2010 letterlijk begon te plenzen van de regen. De installatie bestaat uit enorme velden luchtioniseerapparaten die elektromagnetische golven met negatief geladen deeltjes de lager gelegen atmosfeer instralen en daar stofdeeltjes aantrekken. In de omgeving van deze elektrisch geladen stofdeeltjes condenseert vervolgens vochtigheid. Wanneer dit proces een bepaald niveau heeft bereikt laten de ontstane wolken het vocht los in de vorm van regen.  Met name in de zomermaanden juli en augustus, die normaal gesproken zeer droog zijn, veroorzaakte de installatie forse regenval. Het Max Planck Instituut voor Meteorologie, dat het project begeleidt, was zeer verbaasd vanwege het succes van de installatie. 'Dit zou een belangrijke stap voor de mensheid kunnen zijn,' merkte het toenmalige hoofd van het Instituut, profesoor Hartmut Grassi, op.  De vele sceptici -vooral te vinden onder leden van de gevestigde orde-, die het bestaan van weerbeïnvloedings installaties jarenlang verwezen naar het rijk der fabelen, zwijgen nu als het graf. De ionisatievelden in Abu Dhabi, die opvallend veel overeenkomsten vertonen met de HAARP installatie in Alaska, werken heel goed en blijken het staatje voor een fractie van het bedrag dat voor ontziltingsinstallaties nodig is te voorzien van water.  Met het succes van de 'HAARP' achtige installatie in Abu Dhabi valt het niet moeilijk voor te stellen dat ook het andere aspect van deze -inmiddels voormalige- complottheorie realiteit is, namelijk dat HAARP kan worden ingezet als militair wapen dat op iedere gewenste plek ter wereld overstromingen, extreme droogte, orkanen en aardbevingen kan veroorzaken. Het is in ieder geval nauwelijks voorstelbaar dat de legers van landen zoals de VS, China en Rusland het potentieel van een dergelijk machtig wapen ongebruikt zouden laten. Zo wordt bijvoorbeeld de recente massale vogel- en vissensterfte door sommigen toegeschreven aan testen met een HAARP-wapen.

  Bron: Kopp Online

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =