= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


7 januari 2011

Zwitsers creëren kunstmatige regenstormen in woestijn van Abu DhabiWetenschappers die in het geheim werken voor sjeik Khalifa bin Zayed Al Nahyan, de huidige president van de Verenigde Arabische Emiraten, zijn er vorig jaar in geslaagd in de buurt van de stad Al Ain in Abu Dhabi meer dan vijftig regenstormen op te wekken door gebruik te maken van technologie die het weer kan controleren. Dat schrijft het webmagazine Arabian Business. Het gros van die regenstormen deed zich voor in de zomermaanden juli en augustus, wanneer het in de regio nooit regent. Toeschouwers stonden verstomd: de regenstormen gingen vaak vergezeld van hagel, krachtige windstoten en bliksem.

Het project van het Zwitserse bedrijf Metro Systems International wordt geleid door oprichter Helmut Fluhrer. Het zou de eerste keer zijn dat regen wordt geproduceerd vanuit een heldere hemel. Wel hebben China en de vroegere Sovjet Unie chemicaliën gebruikt om te beletten dat het begon te regenen wanneer belangrijke militaire parades werden gehouden..

Het Zwitserse bedrijf genereert met zijn systeem WeatherTec negatief geladen elektronen, die zich vastzetten aan stofdeeltjes in de atmosfeer van de woestijnregio en tot wolkenvorming zouden moeten leiden om vervolgens regen te creëren. Fluhrer toonde zich achteraf bijzonder opgetogen over het experiment. Controleurs van het Max Planck Institute merken op dat de technologie van het Zwitserse bedrijf verscheidene toepassingen kan hebben. Het creëren van kunstmatige regen is volgens hen wellicht echter de maatschappelijk meest relevante toepassing die met WeatherTec kan worden gerealiseerd.

Bron: http://www.express.be/business/nl/technology/zwitsers-creeren-kunstmatige-regenstormen-in-woestijn-van-abu-dhabi/138164.htm


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =