= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


15 januari 2013

Sneeuw"Make peace with the past," nodigt de sneeuw ons uit. Je kunt het verleden achter je laten als je er vrede mee hebt, als je het volledig kunt accepteren zoals het is. We kunnen elke dag opnieuw met een schone lei beginnen. Dat is wat de ongerepte hagelwitte wereld oproept. "Make peace with the past and leave it behind."

Het is niet nodig om door te blijven graven in de diepe kuilen van trauma's, het is niet nodig om maar in de modder te blijven wroeten. Het is niet nodig om alles verklaard en geanalyseerd te hebben of het te blijven gebruiken als excuus waarom je niet nu....


Nu is nu. Alles wat zich aandient in het nu, wil door jou beleefd worden. Ervaren worden. Wat het ook is. Maak er geen verhaal van, voel het, beleef het en omarm het ten volle. Het is wat het is, het is zoals het is en het heeft geen uitleg of verklaring nodig verder. Jij bent wie je bent. Je voelt wat je voelt. Je leeft. Nu.


De vreugde van het bestaan ligt in het nu. In de intensiteit van het nu. In het ontzag voor de schoonheid van de witgetoverde wereld, in het besef dat ook je eigen veld op elk moment weer volledig blanco kan zijn om open en zonder beperkingen het leven tegemoet te treden. Zoals je bent.
Puur, ontvankelijk en onschuldig als de sneeuw.


Petra Maartense

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =