= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


12 januari 2013

Gratis E-book: Het geheim van mijn zielHet PDF bestand van het boek 'Het geheim van mijn ziel' stellen we gratis ter beschikking in de hoop de geldspiraal waarin het leven terecht is gekomen te doorbreken. Geld domineert het leven in grote mate. Aan alles wat de mens bedenkt en uitvoert hangt een prijskaartje. Geld verdienen is voor velen de belangrijkste motor in het leven geworden. Graag willen wij hier verandering in aanbrengen. In de nieuwe tijd zullen mensen hun talenten vrijelijk beschikbaar stellen aan anderen. Met het gratis aanbieden van de PDF hopen we deze verandering te ondersteunen.

Daarnaast willen we een zo groot mogelijk lezerspubliek bereiken, omdat het boek een heldere kijk biedt op de turbulente tijd waarin we nu leven. Veel lezers zullen niet alleen inspiratie krijgen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar ook kennis opdoen die hen verder helpt op hun levensweg.

Vul je naam en e-mailadres in en je krijgt automatisch per omgaande het gratis e-book 'Het geheim van mijn ziel' toegezonden.


Klik hier om het boek gratis aan te vragen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =