= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


16 december 2010

Wikileaks: Bijensterfte veroorzaakt door pesticide
De massale bijensterfte over de hele wereld was het grote mysterie van de afgelopen jaren. Het zogenaamde Colony Collapse Disorder (CCD) leek een ware bom te worden onder de voedselketen, omdat bijen essentieel zijn voor de gewassenbestuiving in de groenten -en fruitteelt. Uit de recente stroom van geheime documenten uit wikileaks is een document naar voren gekomen waar de Amerikaanse EPA (Environmental Protection Agency) een negatief advies gaf over het gebruik van de veelgebruikte pesticide clothianidin die met name giftig zou zijn voor bijen (en zo’n beetje alle levende wezens). Het document was naar een bijenhouder in Colorado gelekt en daaruit viel op te maken dat de EPA de risico’s van het gebruik van de pesticide moedwillig heeft genegeerd. Waar hebben we dat eerder gehoord?

Het rapport van de EPA was vernietigend en met name de volgende passage is glashelder over de risico’s:
Clothianidin’s major risk concern is to nontarget insects (that is, honey bees). Clothianidin is a neonicotinoid insecticide that is both persistent and systemic. Acute toxicity studies to honey bees show that clothianidin is highly toxic on both a contact and an oral basis. Although EFED does not conduct RQ based risk assessments on non-target insects, information from standard tests and field studies, as well as incident reports involving other neonicotinoids insecticides (e.g., imidacloprid) suggest the potential for long-term toxic risk to honey bees and other beneficial insects.


Opmerkelijk is dat de Amerikaanse regering deze wereldwijde pandemie verborgen wilden houden, terwijl zij medeplichtig was aan de verspreiding ervan. Pesticideproducent Bayer is nog bezig geweest met het bakken van een liegrapport om de risico’s te verhullen. Clothianidin is al in een aantal Europese landen verboden. Opmerkelijk genoeg heeft de bijensterfte ook in deze landen plaatsgevonden, het mysterie is dus nog niet helemaal opgelost

Bron: http://zapruder.nl/portal/artikel/wikileaks_bijensterfte_veroorzaakt_door_pesticide/#13550

1 opmerking:

  1. http://www.linkwithin.com/
    Deze merkte ik hier op en vind dat wel cool.:)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =