= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


1 september 2012

CV - Curriculum Vitae - anders bekeken
Veel mensen hebben naast hun 'gewone' c.v. een spiritueel c.v. In het spirituele c.v. omschrijf je het pad dat je hebt gelopen om te komen waar je nu bent.
Dat kun je opverschillende manieren doen. Je kunt een mindmap maken, een verhaal schrijven, een tekening maken, een opsomming van de dingen die je hebt gedaan.
Het is zo vanzelfsprekend dat werkgevers en werknemers door middel van het c.v. door recruiters in verbinding worden gebracht. Tegelijkertijd is het zo 'oude tijdsdenken'.
Bij Twelve recruitment gaat dat anders. Wij laten juist het spiritueel c.v. leidend zijn. Dit c.v. laat jouw pad van ontwikkeling zien. Het pad waarop je je lessen hebt gekregen en al dan niet genomen, waar je inzichten hebt gehad en overtuigingen hebt leren kennen om ze vervolgens te transformeren tot zaden die groei en ontwikkeling voorstaan. Door dit pad te belopen, kom je tot bloei waardoor anderen geïnspireerd raken en je bezieling en passie het bestaansrecht wordt van een fijne arbeidsrelatie.
Het spiritueel c.v. laat de ontmoetingen zien, gaat over de boeken die iets met je hebben gedaan, over de inzichten die je hebt gehad en de meesters die je pad hebben gekruisd en misschien wel met je op zijn gelopen.
Een handleiding hiervoor is dan ook niet te geven. Daar waar het voor de één in de vorm van een gedicht is, is het voor de ander een mindmap, een overzicht of een verhaal. Er is geen standaard, want het is jouw persoonlijke verhaal, jouw pad.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =