= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


20 november 2010

100 naaktbeelden bodyscanner gelektIn augustus werd bekend dat de Amerikaanse overheid 35.000 bodyscanner afbeeldingen had opgeslagen, waarvan een deel nu is geopenbaard. In eerste instantie liet het Ministerie van Homeland Security weten dat het geen afbeeldingen opsloeg. Het Electronic Privacy Information Center (EPIC) spande een rechtszaak tegen de United States Marshals Service aan en ontving honderd afbeeldingen.

Weblog Gizmodo diende een WOB-verzoek in en ontving ook honderd afbeeldingen. Daarop zijn wel de identificerende eigenschappen verwijderd. Daarnaast was de bodyscanner op de "minst gênante" instelling ingesteld.

"Het lekken van deze foto's demonstreert niet alleen de beperkingen van deze specifieke machine, maar ook van millimeter wave en x-ray backscatter bodyscanners die over het hele land gebruikt worden. Dat we deze afbeeldingen kunnen zien, garandeert dat anderen soortgelijke afbeeldingen in de toekomst zullen zien. Als je mazzel hebt, is het misschien zelfs een foto van jou of je gezin", aldus Gizmodo.

Bron: http://www.security.nl/artikel/35145/1/100_naaktbeelden_bodyscanner_gelekt.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =