= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


11 februari 2011

Hongaars gif regelrecht in een rivier geloosd


De giftige modder die vorig jaar uit een reservoir bij een Hongaarse aluminiumfabriek stroomde en een milieuramp veroorzaakte, wordt nu regelrecht in een rivier geloosd. Dat beweert milieuorganisatie Greenpeace vandaag.

De organisatie heeft een illegale pijp aangetroffen, die van de fabriek van aluminiumconcern MAL bij het plaatsje Kolontár rechtstreeks de rivier Marcal inloopt en waaruit een rode substantie stroomt. De smurrie bevat chemicaliën als aluminium en arseen tot honderd keer boven de toegestane hoeveelheden.

Het bedrijf zou Greenpeace hebben laten weten dat wegens gebrek aan opslag het afval rechtstreeks in het milieu wordt geloosd. Greenpeace doet een oproep aan de Europese Commissie om de aanhoudende dreiging voor mens en milieu aan te pakken. Hongarije is momenteel EU-voorzitter.

Tien mensen zijn overleden nadat in oktober vorig jaar de dam van een slibreservoir brak en 1,1 miljoen kubieke meter giftige modder de omgeving instroomde. Ongeveer 40 vierkante kilometer werd getroffen. Nog geen twee weken na de ramp werd de productie in de fabriek weer hervat.

Bron: http://www.de-wereld-draaft-door.nl/2011/02/10/hongaars-gif-regelrecht-in-een-rivier-geloosd/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten