= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


5 februari 2011

Lekken WikiLeaks maakt deel uit van complot


ROTTERDAM - Het lekken van de duizenden diplomatieke documenten op WikiLeaks geeft voeding aan complottheorieën op internet. Het zou een spin zijn, bedacht door de Amerikaanse intelligence-organisaties.

De Nederlandse klokkenluider en journalist Micha Kat somt op zijn website tien redenen op waarom de laatste actie van WikiLeaks één grote hoax is. Kat noemt het moment waarop de documenten naar buiten wordt gebracht alarmerend. "Juist nu de wereld ten onder dreigt te gaan aan een totale crisis en van alle kanten wordt gespeculeerd op oorlogen (Iran, Korea) komen opeens deze hypergevoelige documenten los." Volgens Kat brengen de documenten de VS geen schade toe maar bieden ze de VS juist argumenten om een oorlog te beginnen.

Grote vraagtekens plaatst Kat bij WikiLeaks-oprichter Julian Assange. Volgens Kat meent Assange dat 9-11 geen conspiracy was en onderschrijft daarmee dus de officiële lezing. "Assange gelooft zelfs in Osama Bin Laden als mega-terrorist en heeft documenten 'gelekt' dat hij 'nog in leven is en leiding geeft aan Al Qaida'. Deze standpunten liggen in het verlengde met die van de VS." Assange maakt ook geen enkele melding over de Bilderberggroep, Trilateral Commission en Council on Foreign Relations, organisaties die volgens Kat achter de schermen de wereldpolitiek vormgegeven.

Onrustbarend
Kat merkt op dat de persoonlijke geschiedenis van Assange zeer slecht is gedocumenteerd en tal van onrustbarende details bevat. Zo zou hij met zijn ouders over de wereld hebben rondgezworven, en op 37 scholen hebben gezeten. "Dit maakt het vrijwel onmogelijk zaken uit zijn verleden te checken. Dit alles wijst op een 'sort of' geheim agent."

De WikiLeaks-site noemt Kat een puinhoop. "Je kunt niet eens zoekwoorden intikken." En het aantal gelekte documenten vindt hij zo absurd groot, dat er geen sprake kan zijn van de 'klassieke' wijze van lekken van gevoelige documenten. "Als iemand documenten wil lekken, doet hij dat om aandacht te vragen voor specifieke informatie. Dan ga je dus nooit honderdduizenden documenten lekken, maar slechts die documenten die gaan over de zaak in kwestie." Bovendien heeft het 'lekken' dat reeds ruim van tevoren werd aangekondigd in de ogen van de journalist alle schijn van een 'georkestreerde' operatie.

Kat verwijst in zijn informatie naar de Amerikaanse onderzoeker Alex Jones. Deze conspiracyspecialist heeft zich toegelegd op het blootlegen informatie over illustere organisaties als de Bilderberggroep en de Trilaterale Commissie.

Bronnen:

http://www.ad.nl/ad/nl/3302/WikiLeaks/article/detail/546597/2010/11/30/Lekken-WikiLeaks-maakt-deel-uit-van-complot.dhtml

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/5852/wiki-scam-wordt-steeds-potsierlijker.html

http://gerritherders.web-log.nl/mijn_weblog/2011/02/onderzoekjournalist-micha-kat-heeft-gelijk-gekregen-wikileaks-is-nep.html

http://wemustknow.net/2010/12/is-wikileaks-real-or-fake-the-evidence-speaks-for-itself/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

= ZOEKEN =